Eagle Gym Haarlem

Bij ons is iedereen welkom!

Eagle Gym Haarlem is een sportschool met veel groei en kennis op Martial Arts gebied. Martial Arts heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een wereldwijde, serieuze en professionele vorm van sport.

Wat begonnen is een aantal jaren geleden met het bevorderen en realiseren van opvang jongeren, is nu gegroeid door de jaren heen voor iedereen. De doelgroep waar wij nog (steeds) alle aandacht aan willen besteden zijn de jongeren.
Hier is de essentie dat wij een belangrijk maatschappelijk boodschap achter willen laten met de voordelen van lichamelijk beweging, voorzorg en veiligheid.
Ons belang is dan ook om de contributie zo laag mogelijk te houden zodat dit geen drempel vormt voor de leden en dat iedereen bij ons kan komen trainen.

Over Ons

Eagle Gym richt zich met name op de jeugd. “Ons doel is om jongeren van de straat te houden ”
We willen de jongeren zoveel mogelijk laten sporten en begeleiding bieden. Om dit doel te bereiken houden we onze abonnementsprijzen zo laag mogelijk.
Tegelijktijdig hebben wij ook gezien dat veel ouderen en vooral volwassenen in bepaalde posities verkeren en voor hen bieden wij ook de kans om bij ons te sporten en trainen.
Eagle Gym bestaat al sinds 1980 en we geven al jaren les in kickboksen, boksen, zaktraining en Taekwondo. Onze kracht is dan ook dat we laagdrempelig zijn en geen winstoogmerk hebben waardoor sporten voor iedereen leuk maakt en haalbaar.

Team

OUR TRAINERS

News

Latest News

Taekwondo

Taekwondo Beste ouders en Taekwondo-enthousiastelingen, We zijn verheugd om aan te kondigen dat Eagle Gym Haarlem klaar is om weer van start…

Vakantie

Wij zijn gesloten van 21 juli t/m 13 augustus. Fijne vakantie!

Zaktraining Dinsdag

Beste leden, de zaktraining op dinsdags komt, vanaf 25 juli aanstaande, in zijn geheel te vervallen. We willen de leden verwijzen naar de…
Gallery

Instagram

Follow Gym Rumble

Eagle Gym 2024. All Rights Reserved.