Eagle Gym Haarlem

Bij ons is iedereen welkom!

Eagle Gym Haarlem is een sportschool met veel groei en kennis op Martial Arts gebied. Martial Arts heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een wereldwijde, serieuze en professionele vorm van sport.

Wat begonnen is een aantal jaren geleden met het bevorderen en realiseren van opvang jongeren, is nu gegroeid door de jaren heen voor iedereen. De doelgroep waar wij nog (steeds) alle aandacht aan willen besteden zijn de jongeren.
Hier is de essentie dat wij een belangrijk maatschappelijk boodschap achter willen laten met de voordelen van lichamelijk beweging, voorzorg en veiligheid.
Ons belang is dan ook om de contributie zo laag mogelijk te houden zodat dit geen drempel vormt voor de leden en dat iedereen bij ons kan komen trainen.

Over Ons

Eagle Gym richt zich met name op de jeugd. “Ons doel is om jongeren van de straat te houden ”
We willen de jongeren zoveel mogelijk laten sporten en begeleiding bieden. Om dit doel te bereiken houden we onze abonnementsprijzen zo laag mogelijk.
Tegelijktijdig hebben wij ook gezien dat veel ouderen en vooral volwassenen in bepaalde posities verkeren en voor hen bieden wij ook de kans om bij ons te sporten en trainen.
Eagle Gym bestaat al sinds 1980 en we geven al jaren les in kickboksen, boksen, zaktraining en Taekwondo. Onze kracht is dan ook dat we laagdrempelig zijn en geen winstoogmerk hebben waardoor sporten voor iedereen leuk maakt en haalbaar.

News

Latest News

Nieuw Seizoen

Beste leden, Hopelijk heeft iedereen een fijne vakantie gehad en zijn jullie klaar voor een nieuw seizoen. We starten vanaf maandag 22…

Aangepaste rooster / zomervakantie

Beste leden, tijdens de zomervakantie zijn wij geopend met een aangepaste rooster. De kinderen hebben tijdens de schoolvakantie geen les. Voor de volwassen…
Gallery

Instagram

Follow Gym Rumble

Eagle Gym 2022. All Rights Reserved.