Taekwondo

Beste ouders en Taekwondo-enthousiastelingen,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Eagle Gym Haarlem klaar is om weer van start te gaan met de lessen voor kinderen! Na een periode van onderbreking zijn we enthousiast om de mat weer op te gaan en samen met uw kinderen de opwindende reis van Taekwondo voort te zetten.

Nieuwe Avonturen, Nieuwe Vaardigheden:

Onze kinderlessen bij Eagle Gym Haarlem zijn niet alleen gericht op het aanleren van Taekwondo-technieken, maar ook op het bevorderen van zelfvertrouwen, discipline en teamwork. We streven ernaar om een positieve en ondersteunende omgeving te bieden waar kinderen niet alleen fysiek groeien, maar ook waardevolle levenslessen leren.

Veiligheid Voorop:

Bij Eagle Gym Haarlem staat de veiligheid van onze studenten altijd voorop. We hebben passende maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat onze trainingsfaciliteiten veilig en schoon zijn, zodat uw kinderen met een gerust hart kunnen deelnemen.

Gratis Proefles:

Is uw kind nieuwsgierig naar Taekwondo? We nodigen alle geïnteresseerde ouders en kinderen uit om deel te nemen aan een gratis proefles. Het is een geweldige kans om kennis te maken met onze instructeurs, de sfeer te proeven en te ontdekken wat Taekwondo te bieden heeft.

Aanmelden:

Aanmelden is eenvoudig! Neem contact met ons op via onze website om uw kind in te schrijven voor de lessen. We verwelkomen kinderen van alle vaardigheidsniveaus, van beginners tot gevorderden.

Laten we samen weer beginnen aan een nieuw hoofdstuk vol plezier, leren en groeien bij Eagle Gym Haarlem! We kijken ernaar uit om u en uw kinderen weer te verwelkomen op de mat.

Met vriendelijke groet,

Het Team van Eagle Gym Haarlem