Taekwondo

Welkom bij Eagle Gym Taekwondo

Bij Eagle Gym Haarlem omarmen we niet alleen de fysieke aspecten van Taekwondo, maar we streven er ook naar de diepgaande filosofie ervan over te brengen. Taekwondo is niet slechts een vechtsport; het is een levenswijze, een Do, die streeft naar harmonie tussen lichaam en geest.

Authentiek Lesgeven

Onze instructeurs bij Eagle Gym Haarlem brengen niet alleen technieken over, maar ook de rijke geschiedenis en tradities van Taekwondo. Met een diepgaand begrip van de oorsprong van deze eeuwenoude discipline streven we ernaar om authentiek les te geven, waarbij we de kernprincipes van respect, integriteit, doorzettingsvermogen, zelfbeheersing en onbaatzuchtigheid integreren in elk aspect van onze training.

De Do van Taekwondo

“Do” in Taekwondo betekent de ‘weg’ of ‘leerweg’. Het gaat niet alleen om het aanleren van technieken, maar om een innerlijke reis van zelfontdekking en groei. Bij Eagle Gym Haarlem benadrukken we de diepere betekenis van Taekwondo, waarbij we onze studenten aanmoedigen om niet alleen fysieke vaardigheden te ontwikkelen, maar ook karakter en moraliteit.

Onze Lessen

In onze lessen verkennen we niet alleen de fysieke aspecten van Taekwondo, maar bieden we ook ruimte voor meditatie, reflectie en begrip van de filosofie achter de bewegingen. Door dit evenwicht tussen lichaam en geest proberen we onze studenten te helpen bij het vinden van innerlijke rust, zelfdiscipline en zelfontplooiing.

Lid Worden

Ontdek de diepte van Taekwondo bij Eagle Gym Haarlem. Wij verwelkomen leerlingen van alle leeftijden en ervaringsniveaus om deel te nemen aan onze lessen en samen de reis van zelfontdekking te beginnen.